busz | villamos | metró

Akár tömegközlekedéssel, akár autóval,
minden esetben könnyen, gyorsan elérhetőek vagyunk

cím: 1117 Budapest, Budafoki út 56. • web: www.gld-invest-group.com • telefon: +36-1-279-2630
GPS: 47.461141, 19.052908

Bemutatkozás

A GLD Invest Group iroda fejlesztése, a South Buda Business Park, a XI. kerület gyors ütemben fejlődő részében, a Hengermalom út és a Budafoki út kereszteződésénél található. Az épületből a Citadella felé szabad a kilátás, a tetőteraszok további panorámát biztosítanak. A nagy teraszokról belátható a budai oldal a Szabadság-szoborral. A 24.500 m2 nagyságú komplexum építése 2006. év őszén indult el és átadása egy fázisban, 2008. év első felében valósult meg. A nagy szintterületekkel rendelkező „A” kategóriás irodaházban hat irodaszint és 431 férőhelyes, kétemeletes mélygarázs került kialakításra. Az épületben és a közvetlen közelében létesített számos szolgáltatás is a bérlők kényelmét szolgálja.

Szolgáltatások az épületben

Az épületen belül elérhető szolgáltatásokat úgy alakítottuk ki, hogy azok ne csak a mindennapi munkavégzéshez szükséges tevékenységekhez kapcsolódó, hanem az élet egyéb területén fellépő igényekre is megoldást nyújthassanak. Így kapott helyet a földszinten az utcáról is elérhető reggeliző és étterem; a magánóvoda, amely nem csak a házban dolgozók gyermekeinek biztosít nap közbeni ellátást. A mélygarázsban kerékpár-, motor- és vendégparkoló továbbá autómosó is rendelkezésre áll. Állandó takarító szolgálat és ATM automata is üzemel.

Szolgáltatások a környéken

Az épület közvetlen közelében számos szolgáltatás és kereskedelmi egység is elérhető. A szomszédban található benzinkúton kívül pár perc sétával élelmiszerüzlet, irodaszer, gyógyszertár és posta is található. Az irodaház szomszédságában, a Duna parton nagy területű, 10 hektáros zöldövezet terület fekszik, mely sportolási és kikapcsolódási lehetőséget, éttermeivel és kávézóival további étkezési lehetőséget és parkolást is biztosít.

Busz

33, 103, 133E

Villamos

1, 4, 6

Metró

M4

Bérléssel kapcsolatban kérjük keresse munkatársunkat

Robertson Hungary

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

+36-1/327 2050